Pečené husí maso s cizrnou

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
657 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
43 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
12 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cizrnu a kukuřici scedíme a necháme okapat, jarní cibulku nakrájíme na menší kusy.
  • 2
    Ve woku na chilli oleji opečeme krátce alfalfa klíčky, přihodíme ostatní zeleninu, cizrnu a za stálého míchání 5 minut smažíme. Přidáme listy saturejky, zalijeme pivem a necháme dalších 5 minut povařit. Vmícháme hořčici, sekaný koriandr a hřebíček, pečené husí maso nakrájíme na plátky a obložíme dušenou zeleninou se šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.