Bramborový salát s čerstvou zeleninou

55 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
18 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
11 g
Cukr
639 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme a ve slupce dáme vařit brambory.
  • 2
    Uvaříme natvrdo vejce. Opereme čekanku se salátem a na kousky nakrájíme. Oškrábeme a na nudličky nakrájíme mrkev, na osminky nakrájíme ředkvičky.
  • 3
    Připravíme si zálivku - do vinného octa přidáme sůl, pepř, přilijeme olivový olej a rozmícháme vidličkou.
  • 4
    Nakrájíme uvařené brambory i se slupkou na osminy, vařená vejce na plátky, přidáme salát, čekanku, ředkvičky a mrkev.
  • 5
    Přidáme pažitku a vše promícháme.
  • 6
    Poté zalijeme salát zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.