Roštěnky na pivě

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
50 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
445 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Naklepeme a na 4 hodiny do oleje naložíme roštěnky.
  • 2
    Poté je na okrajích nařízneme, osolíme a okořeníme.
  • 3
    Po obou stranách osmahneme roštěnky na sádle. Vyjmeme je a na výpeku osmahneme nakrájenou cibuli.
  • 4
    Vrátíme nazpátek roštěnky, podlijeme troškou piva a vody, dusíme doměkka.
  • 5
    Během dušení maso obracíme a podléváme pivem.
  • 6
    Když jsou hotové zahustíme tmavou jíškou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.