Džem z vodního melounu

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
850 mg
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Meloun vypeckujeme a nakrájíme na malé kousky, chemicky neošetřený nebo důkladně omytý citron rozkrojíme napůl a každou půlku na plátky. Vložíme do nádoby domácí pekárny, přidáme cukr a zalijeme jablečnou šťávou.
  • 2
    Nastavíme program na zavařeniny a necháme pracovat. Po ukončení programu nalijeme džem do sklenic, pevně uzavřeme víčka a otočíme sklenice dnem vzhůru, aby se hermeticky uzavřely.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.