Skopové špízy s tamarindovou marinádou

27 min.
Indonésie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
25 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
159 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso ze skopové kýty nakrájíme na větší kostky, šalotku nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme. Do mísy vložíme maso, přisypeme cibuli, česnek, zalijeme tamarindovou šťávou, olejem, sójovou omáčkou, citronovou šťávou, přidáme cukr, pepř a promícháme. Necháme marinovat asi půl hodiny.
  • 2
    Maso napichujeme na jehly a grilujeme ze všech stran za občasného potírání marinádou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.