Dušená rýže s tuňákem

15 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
124 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
2 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
793 mg
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Syrový filet z tuňáka zbavíme kůže, případné kostičky odstraníme pinzetou a maso nakrájíme přes vlákno na velmi tenké plátky. Do misky nalijeme ocet, vodu, promícháme, ruce si namočíme v octové vodě. Namočenýma rukama vytvarujeme z dušené rýže pevné kopečky, upravíme na talířky, potřeme troškou pasty wasabi a povrch zakryjeme plátkem tuňáka. Podle chuti posypeme mořskou solí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.