Suši v mangoldu

16 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
2 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
583 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listy mangoldu omyjeme, osušíme, odřízneme stonek, vložíme do kastrůlku s vroucí vodou, necháme projít varem, odstavíme a ponecháme ještě ve vodě asi minutu. Scedíme, necháme vychladnout a listy rozložíme na stůl. Syrový filet z lososa bez kůže rozkrájíme na tenké plátky a potřeme pastou wasabi.
  • 2
    Na listy naneseme vrstvu dušené rýže, poklademe plátky lososa, zavineme do pevných závitků, nakrájíme na silné plátky, upravíme na tác, ozdobíme kaviárem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.