Sterilované rybí karbanátky

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
711 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
48 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
772 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodu s octem a kořením povaříme asi 10 minut. Lák necháme odstát nejlépe do druhého dne.
  • 2
    Očištěné porce ryb umeleme spolu s rohlíky z předchozího dne. V míse směs promícháme s vejci, prolisovaným česnekem, nasekanou cibulí a s kořením. Podle potřeby přidáme trochu strouhanky.
  • 3
    Ze směsi tvarujeme karbanátky, obalíme je ve strouhance a usmažíme na pánvi na oleji.
  • 4
    Po vychladnutí karbanátky vložíme do čistých sklenic (každou vrstvu můžeme proložit cibulí a celým pepřem).
  • 5
    Zavařujeme při 90 stupních Celsia 20 minut. Sklenice uchováme na chladném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.