Zapečený květák v bešamelové omáčce

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
22 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na růžičky rozebereme květák.
  • 2
    Omyjeme a do poloměkka uvaříme.
  • 3
    Dáme do vymazané a vysypané formy.
  • 4
    Z másla a mouky uděláme jíšku, zalijeme ji mlékem, osolíme, přidáme hořčici, petrželku, přidáme šunku, nastrouhaný sýr.
  • 5
    3 žloutky a tuhý sníh ze 3 bílků.
  • 6
    Zalijeme směsí květák a v troubě pečeme při 180 stupních 45 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.