Bramborovo-cibulová galetka

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
187 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
16 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na kolečka a na mírném plameni ji opékáme na másle. Přidáme tymián a pečeme do sklovita.
  • 2
    Goudu nastrouháme a smícháme s natrhanou mozzarellou.
  • 3
    Brambory nakrájíme na co nejtenčí plátky a vmícháme do sýrů.
  • 4
    Přidáme olivový olej, sůl a pepř.
  • 5
    Cibuli přeneseme do pekáčku, na to dáme bramborovou směs a zapečeme na 200 °C asi 45 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.