Vepřová krkovička pečená na pivu

200 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
39 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 250C.
  • 2
    Krkovičku omyjeme, nakrájíme na 4 plátky, osolíme a opepříme. Pekáček vymažeme sádlem, vložíme dva plátky masa, posypeme kmínem, na každý plátek dáme šest plátků slaniny, polovinu na kolečka nakrájené cibule a polovinu plátků česneku. Stejně naskládáme druhou vrstvu.
  • 3
    Zalijeme pivem, přiklopíme a pečeme cca 180min. Na posledních pár minut maso odkryjeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.