Vepřový přírodní plátek

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
213 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
12 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
485 mg
Cukr
424 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme,nakrájíme na plátky, lehce naklepeme a po obou stranách osolíme.
  • 2
    Na oleji zpěníme cibuli, vložíme maso, podlijeme vodou a doměkka dusíme.
  • 3
    Plátky vyjmeme a šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve studené vodě. Provaříme a podle chuti dosolíme.
  • 4
    Vrátíme maso zpět do šťávy a necháme znovu prohřát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.