Mexické rizoto

70 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
179 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
11 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Několikrát pečlivě propláchneme rýži vroucí vodou a ve dvojnásobném množství osolené vody s polovinou oleje ji doměkka uvaříme. (cca 35 minut).
  • 2
    Osmahneme cibuli nakrájenou na měsíčky a nadrobno pokrájenou feferonku na druhé polovině oleje. Přidáme cuketu nakrájenou na půlkolečka, papriku, rajčata, protlak, rozdrcený česnek a 50 ml vody. Dosolíme a povaříme tak dlouho, aby vznikla hustší omáčka a zelenina si uchovala svoji barvu.
  • 3
    Vmícháme pesto, nasekanou petrželku a cherry rajčata.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.