Ředkvičková pomazánka s vajíčkem

22 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
112 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
6 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme vejce natvrdo, necháme vychladnout a nastrouháme je nahrubo.
  • 2
    Očistíme a nastrouháme ředkvičky, které zbavíme přebytečné vody.
  • 3
    Ředkvičky smícháme s vejci a jogurtem, přidáme cibulku na jemno nakrájenou a dosolíme.
  • 4
    Mažeme na pečivo a zdobíme plátky ředkviček a zelenou natí z cibulky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.