Zabíjačkový prejt se zelím

150 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
43 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
302 mg
Cukr
262 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bůček, slezinu, jazyk a plíce uvaříme doměkka, poté pomeleme.
  • 2
    Rohlíky nakrájíme na kostičky a namočíme ve vývaru.
  • 3
    Játra umeleme syrová a vše smícháme.
  • 4
    Přidáme utřený česnek – množství záleží na chuti každého. Přidáme majoránku, sůl a čerstvě nadrcený pepř a nové koření. Množství veškerého koření záleží na chuti strávníků. Dochutíme zázvorem, muškátovým ořechem a tymiánem.
  • 5
    Pekáček vymažeme sádlem, přidáme vytvořenou směs a zapečeme na 200 °C až se nahoře utvoří kůrčička.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.