Hříbková pomazánka

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
26 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou cibuli pokrájíme nadrobno. Čerstvé malé hříbky očistíme, omyjeme a pokrájíme na velmi malé kostičky. Polovinu z velmi malé chilli papričky a omytou petrželku drobně nakrájíme.
  • 2
    V pánvi si rozehřejeme máslo, na něm zpěníme cibuli, přidáme pokrájené hříbky, chilli a houby vysmažíme z vlastní šťávy. Ochutíme je solí, drceným kmínem a necháme je vychladnout.
  • 3
    Vychladlé hříbky s chilli dáme do mísy, přidáme přírodní sýr, petrželku a vše dobře vymícháme. Podle chuti můžeme pomazánku dosolit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.