Skopové kotlety na červeném víně

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
36 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
478 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové kotlety naklepeme a osolíme.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme nakrájenou slanunu a lůj, přidáme kotlety a opečeme je po obou stranách. Maso vyjmeme.
  • 3
    Do výpeku přidáme oloupanou, nasekanou cibuli, rajčatový protlak, koření a přilijeme víno. Vrátíme zpět kotlety a dusíme doměkka.
  • 4
    Měkké kotlety vyjmeme, šťávu zaprášíme hrubou moukou, zředíme vodou a přecedíme na kotlety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.