Dušené kedlubny se smetanou a koprem

Celkový čas:
40 minut
Doba přípravy:
10 minut
Doba vaření:
30 minut

Ingredience

Počet porcí
1 polévková lžíce
Cukr krupice
400 g
Kedlubna
1 polévková lžíce
Kopr čerstvý
30 g
Máslo čerstvé
1 polévková lžíce
Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 kávová lžička
Sůl
200 g
Zakysaná smetana

Postup

1

V kastrolu na másle podusíme očištěné, na nudličky nakrájené kedlubny. Osladíme je a osolíme.

2

Měkké kedlubny zahustíme zakysanou smetanou a zaprášíme hladkou moukou. Chvíli povaříme a nakonec přidáme nasekaný kopr.

Nutriční hodnoty

Kalorie 196 kcal
Bílkoviny 2 g
Sacharidy 12 g
Tuky 16 g
Uhlovodany 12 g
Cholesterol 34,7 mg
Draslík 272,0 mg
Sodík 204,5 mg
Vláknina 4 g
Vitamín A 424,2 mg
Vitamín B6 0,1 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 22,7 mg
Vitamín E 0,3 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 8,7 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz