Carpaccio

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 500gramůHovězí svíčková
    • 0,5lžičkaSůl mořská
    • 0,25lžičkaPepř bílý
  • Na omáčku
    • 200mililitrůMajonéza
    • 2lžičkyWorcester (worcesterská omáčka)
    • 1lžičkaCitronová šťáva
    • 3lžíceMléko polotučné
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
39 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
19 mg
Cukr
168 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z ingrediencí umícháme omáčku.
  • 2
    Maso nakrájíme na co nejtenčí plátky, přes fólii hladkou stranou paličky rozklepeme dotenka. Klademe na talíř, aniž by se maso překrývalo, osolíme, opepříme a dáme vychladit.
  • 3
    Před podávání maso zakapeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 20. 10. 2017
Carpaccio
Výborné 😉