Bramborová omeleta s pórkem

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
30 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory nakrájíme na kostky, uvaříme téměř doměkka a slijeme. Cibuli nakrájíme nahrubo, pórek nakrájíme na kolečka, petrželovou nať nasekáme nahrubo, vejce rozšleháme.
  • 2
    Na sádle zpěníme cibuli, přidáme uvařené brambory, sůl, mletý pepř a smažíme. Během smažení přidáme pórek, petrželovou nať a zalijeme vejci. Směs promícháme, přikryjeme poklicí a na mírném plameni smažíme asi patnáct minut z každé strany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.