Kuřecí křidýlka

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
903 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
70 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
277 mg
Cukr
54 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bylinky posekáme najemno, česnek nakrájíme na tenké plátky, citronovou kůru nastrouháme.
  • 2
    Křidýlka omyjeme, oddělíme poslední díl, který nepoužijeme.
  • 3
    V míse smícháme kefír s ostatními surovinami na marinádu, ve které ze všech stran obalíme křidýlka. Naskládáme je např. do pekáče, přikryjeme fólií a necháme v lednici přes noc marinovat.
  • 4
    Do rozpáleného oleje vkládáme marinovaná křidýlka a na mírném plameni smažíme dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.