Roláda z bůčku s mletým masem
0 min.
Ingredience
- 750gramůVepřové maso libové
- 200gramůMaso mleté - mix
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 1lžíceVoda pitná
- 1lžičkaSolamyl
- 2kusyVejce slepičí
- 2kusyOkurky nakládané
- 1lžíceOlej stolní
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2647 kcal
Bílkoviny
172 g
Tuky
201 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
8 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Mleté maso promícháme s vodou, osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek a maizenu.
- 2Bůček omyjeme, vykostíme, rozřízneme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Potřeme do tří čtvrtin mletým masem a nařídko usmaženými vejci. Do středu vajíček položíme okurky, stočíme do rolády, převážeme nití, posolíme, vložíme do hrnce, podlijeme vodou a ve středně vyhřáté troubě upečeme doměkka.
- 3Během pečení podléváme výpekem a horkou vodou.
- 4Podáváme s brambory, bramborovou kaší a zeleninovým salátem nebo kompotem.
- 5
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.