Roláda z bůčku s mletým masem

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2647 kcal
Bílkoviny
172 g
Tuky
201 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
8 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso promícháme s vodou, osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek a maizenu.
  • 2
    Bůček omyjeme, vykostíme, rozřízneme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Potřeme do tří čtvrtin mletým masem a nařídko usmaženými vejci. Do středu vajíček položíme okurky, stočíme do rolády, převážeme nití, posolíme, vložíme do hrnce, podlijeme vodou a ve středně vyhřáté troubě upečeme doměkka.
  • 3
    Během pečení podléváme výpekem a horkou vodou.
  • 4
    Podáváme s brambory, bramborovou kaší a zeleninovým salátem nebo kompotem.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.