Křehké šlehačkové cukroví

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
693 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
47 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky smíchané s práškem do pečiva, másla (Hery), smetany a žloutků vypracujeme těsto. Rozdělíme je na 3 díly - do jednoho přidáme kakao, do druhého nastrouhané ořechy, třetí ponecháme bez přísad. Dáme odpočinout do chladu.
  • 2
    Z těsta vyválíme pláty a tvořítkem vykrajujeme různé tvary. Upečeme na vymazaném plechu.
  • 3
    Ještě horké cukroví obalujeme ve směsi práškového a vanilkového cukru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.