Uzené maso s křenovou omáčkou

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
31 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
705 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, vložíme do vařící vody, přidáme cibuli, pepř a vaříme v tlakovém hrnci doměkka.
  • 2
    Na rozpáleném oleji osmahneme mouku, postupně zředíme vývarem a dobře povaříme na hustší omáčku.
  • 3
    Vmícháme smetanu, nastrouhaný křen, sůl a necháme přejít varem.
  • 4
    Omáčku dochutíme citrónovou šťávou a cukrem. Maso nakrájíme na plátky a přelijeme omáčkou, podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.