Uzené maso s brambory a zelím

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
30 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory a maso nakrájíme na plátky. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme zelí, osolíme, pokmínujeme, podlijeme a dusíme doměkka.
  • 2
    Zapékací nádobu nebo pekáček vymažeme sádlem, pokryjeme plátky brambor, opepříme, pokmínujeme a trošku osolíme. Na brambory položíme slabé plátky masa, na ně rozložíme zelí a vše zalijeme smetanou.
  • 3
    Vložíme do středně vyhřáté trouby a zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.