- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- beranova
beranova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1096x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro beranova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1096Slepičí Hopel
Očištěnou slepici den předem uvaříme ve slané vodě. Druhý den obereme maso a nakrájíme ho na malé kostky. Květák rozebereme na růžičky, opláchneme, uvaříme ve slané vodě a uvařené růžičky...
víceSlepičí drůbky
K přípravě potřebujeme 6 ks křídel, 4 žaludky, 4 srdce a 2 krky. Drůbky dobře opereme, v hrnci je zalijeme 1,5 l vařící vody, osolíme, přidáme celou neoloupanou cibuli a muškátový květ....
víceDušená slepice s houbami
Slepici zbavenou páteře, velkých kostí a konců křídel rozdělíme na 8 dílů. Nadrobno nakrájíme slaninu, kterou ve velkém kastrole necháme zesklovatět. Přidáme kousky slepice, které opečeme ze...
víceSlepice po valonsku
Slepici zbavíme konců křídel, nasekáme ji na 8 dílů. Cibule nakrájíme nadrobno. Ve velkém kastrole rozpálíme sádlo, porce masa na něm dorůžova opečeme a přendáme je do jiné nádoby. Na tuku v...
víceSlepičí majonéza studená
Den předem uvaříme ve 2 litrech osolené vody půl slepice a čtvrtku oloupaného celeru. Uvařenou slepici scedíme a vykostíme. Druhý den slepičí maso i celer nakrájíme na malé kostičky, přes...
víceSekané biftečky z vepřového a slepičího masa
Slepici zbavíme kůže a kostí, maso nakrájíme na kousky, dvakrát umeleme a dáme do misky. Přidáme mleté vepřové maso, 20 g hladké mouky, 100 g strouhanky, žloutky, osolíme, opepříme a...
víceSlepice na víně se smetanou
Slepici rozdělíme na čtvrtky a zbavíme ji páteřní kosti a konců křídel. Slaninu nakrájíme na kostičky a dáme do kastrolu rozškvařit. Na rozpálené slanině dorůžova opečeme čtvrtky slepice,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele