Agneau de pauillac
Francouzská specialita, jehně z Pauillacu, městečka z oblasti Médoc (kraj Bordeaux), proslavené vynikajícím červeným vínem. Většinou jde o jehněčí kýtu, vykostěnou a nadívanou směsí mletých jehněčích vnitřností (jater a ledvinek) a mletého vařeného masa z žebírek. Nemělo by chybět koření: bobkový list, rozmarýn, tymián. A samozřejmě červené víno.
Z knihy Labužníkův Lexikon - Vladimír Poštulka
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.