Angustana
Listová zelenina, varieta hlávkového salátu (viz Lactuca sativa), která se česky jmenuje salát chřestový. Původem z Číny, chuť má celerovou, košťál se používá do salátů vařený nebo čerstvý. Jde vlastně o hlávkový salát bez hlávky.
Z knihy Labužníkův Lexikon - Vladimír Poštulka
![](/_next/static/media/guy-transparent.e7ac599d.png?w=828&q=75)
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku
![](/_next/static/media/guy-transparent3.409405ec.png?w=828&q=75)
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.