Biff lindstrÖm

Švédská specialita, Lindströmovy karbanátky. V mléce se rozmočí střídka bílého chleba a smíchá se s mletým hovězím masem, drobně nakrájenou (a na másle osmaženou) cibulí a s jemně nakrájenou červenou řepou a okurkou. Směs se osolí, opepří, důkladně prohněte, vytvaruje do placiček a smaží se na oleji. Podává se s vařeným bramborem a sázeným vejcem („volským okem“).
Z knihy Labužníkův Lexikon - Vladimír Poštulka

Cukrářská škola

V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku

Kuchařův rádce

Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.