Bocuse

Restaurace v Lyonu, jejíž majitel a šéfkuchař Paul Bocuse byl nejváženějším kuchařem světa na konci 20. století. Nyní už praxi nevykonává a podnik vedou jeho žáci. Ve své restauraci totiž Bocuse provozuje také světoznámou kuchařskou školu, jejíž absolventi jsou vyhledáváni nejlepšími podniky na světě. Restaurace „Bocuse“ si u Michelina už dlouho drží nejvyšší ocenění: tři hvězdičky.
Z knihy Labužníkův Lexikon - Vladimír Poštulka

Cukrářská škola

V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku

Kuchařův rádce

Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.