Cabrales
Tradiční španělský sýr z kravského mléka, do kterého je přimícháno mléko kozí a ovčí. Tento sýr pochází z vysočiny kolem Picos de Europa a je pokládán za nejlepší španělský sýr s modrou plísní. Má výraznou, ostrou chuť. Bochníky váží od jednoho do pěti kilogramů. Zraje zabalen do listů platanu půl roku ve vzdušných asturijských vápencových jeskyních.
Z knihy Labužníkův Lexikon - Vladimír Poštulka
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.