Ducasse

Název restaurace, jejíž majitel a šéfkuchař Alain Ducasse (*1954) je v současnosti zřejmě nejváženějším kuchařem na světě. Dosáhl neuvěřitelného rekordu, neboť tři podniky, v nichž byl šéfem, získaly v roce 2000 dohromady celkem sedm hvězdiček v prestižním hodnocení Michelin, což nikdo před ním ještě nikdy nedokázal. Jedna restaurace může získat maximálně tři hvězdičky. Alain Ducasse působí v New Yorku, Paříži a Monte Carlu.
Z knihy Labužníkův Lexikon - Vladimír Poštulka

Cukrářská škola

V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku

Kuchařův rádce

Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.