Ham and haddock

Skotská specialita, šunka s uzenou treskou. Vykostěná ryba se vaří asi 5 minut. Potom se odstraní kůže a čisté maso se rozdrobí, osolí a opepří. Na pánvi se rozehřeje máslo, šunka se nakrájí na proužky a z obou stran opeče. Potom se rybí maso položí na proužky šunky, zamíchá se do nich. Pokrm se na pánvi zprudka opéká (asi 3 minuty na každé straně). Podává se s bílým chlebem.
Z knihy Labužníkův Lexikon - Vladimír Poštulka

Cukrářská škola

V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku

Kuchařův rádce

Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.