Hotch potch
Skotská zeleninová polévka (či ragú) se skopovým masem. V překladu to znamená něco jako „směs“. Na jídelních lístcích se objevuje také pod názvem Hodge-Podge. Podobný je vlámský Hochepot a holandský Hutspot. V polévce (nebo ragú) by nemělo chybět zelí, červená řepa, celer, mrkev, cibule a petržel. Nezaměňovat s anglickými zapékanými bramborami Hot Pot.
Z knihy Labužníkův Lexikon - Vladimír Poštulka
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.