Johanne strauss salat
Míchaný salát původem z Evropy (konkrétně asi z Rakouska) se stal populárním v USA. Základem jsou kostičky šunky, osmažené společně s krutony z bílého chleba. Vše se zalije směsí červeného vinného octa, hořčice, citronové šťávy, cukru, rozdrceného česneku a worchesterské omáčky. Nakonec se vmíchají listy syrového špenátu a čtvrtky vajec vařených natvrdo.
Z knihy Labužníkův Lexikon - Vladimír Poštulka
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.