Kiew

"Mezinárodní označení receptu na tzv. ""kyjevský řízek"". Jde v podstatě o plátek z kuřecích prsou, který se rozklepe do tvaru tenkého řízku, naloží na pár hodin do směsi česneku, másla, soli, pepře, bylinek (především petrželky a pažitky) a nastrouhané citronové kůry - a potom se obalí v klasickém trojobalu (mouka, vejce, strouhanka) a osmaží na oleji. Podává se s vařeným bramborem."
Z knihy Labužníkův Lexikon - Vladimír Poštulka

Cukrářská škola

V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku

Kuchařův rádce

Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.