Ninon

Francouzská příloha z brambor, chřestových špiček a jemného ragú z kohoutích hřebínků a jater. Nazváno podle francouzské dámy, v jejímž salonu se scházely významné osobnosti (1620–1705). Pod stejným názvem se na jídelních lístcích objevuje také slepičí polévka s karotkou, bílou vodnicí a masovými taštičkami nebo salát z pomerančových filátek, srdíček hlávkového salátu a olivového oleje.
Z knihy Labužníkův Lexikon - Vladimír Poštulka

Cukrářská škola

V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku

Kuchařův rádce

Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.