RiČet
Slovinský tradiční pokrm, vařený v jednom hrnci. Nemělo by v něm chybět uzené vepřové maso, ječné kroupy, fazole, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, rajčata a brambory. Důležitou složkou je také petrželová nať, pepř a bobkový list. Uvařené maso se nakonec vyjme a nakrájí na plátky. Podává se samostatně, zbytek v hrnci se vydusí a hustá „všehochuť“ se servíruje na talíř jako příloha.
Z knihy Labužníkův Lexikon - Vladimír Poštulka
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.