Sancocho
Latinskoamerický pokrm z jednoho hrnce. Většinou se připravuje z těchto komponentů: zadního hovězího masa, vepřového ramínka, bílého zelí, zelených fazolových lusků, červené řepy, řapíkatého celeru, brambor, cibule, rajčat. V jednotlivých zemích se přísady různě kombinují, například v karibské oblasti (hlavně Trinidad) se do tohoto „eintopfu“ přidává kokosové mléko, zelené banány, chilli papričky a malé knedlíčky z nudlového těsta.
Z knihy Labužníkův Lexikon - Vladimír Poštulka
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.