Treviso
Označení pro způsob přípravy „po trevisku“ (také Trevigiana). Jde vesměs o pokrmy, při jejichž přípravě by neměly chybět takové suroviny, jako je polenta nebo rýže, houby, chřest a drůbež. Tato oblast kolem města Treviso poblíž Benátek je proslulá pálenkou zvanou Grappa a lehce šumivým vínem Prosecco. Oba tyto skvosty se používají i v kuchyni.
Z knihy Labužníkův Lexikon - Vladimír Poštulka
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.