UjhÁzy

Maďarská slepičí polévka, která je nejlepší z kohouta, neboť je možné použít i hřebínek, jenž je vynikající chuti. Dále polévka obsahuje hovězí maso, kořenovou zeleninu, kapustu, paprikové lusky, houby, rajče, květák, hrášek a zelené fazolové lusky. Luxusní varianta počítá ještě s játrovými knedlíčky, do skromnější varianty se přidávají nudle.
Z knihy Labužníkův Lexikon - Vladimír Poštulka

Cukrářská škola

V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku

Kuchařův rádce

Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.