Vincisgrassi

Italská specialita, nudle generála Windischgrätze. Omáčka (Sugo) je připravena ze tří druhů nadrobno krájeného masa: kuřecího nebo králičího, vepřového a hovězího. Neměla by chybět ani kuřecí játra, cibule, karotka, řapíkatý celer, rajčata, olivový olej, parmezán nebo ovčí sýr, mléko a muškátový oříšek. Sugo se smíchá s širokými nudlemi a nakonec se vše zapeče v troubě.
Z knihy Labužníkův Lexikon - Vladimír Poštulka

Cukrářská škola

V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku

Kuchařův rádce

Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.