Agarové kostky se směsí ovoce

40 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
2 g
Cukr
53 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do studené vody na půl hodiny namočíme agar. Všechno ovoce očistíme a nakrájíme nadrobno, citronovou kůru nastrouháme. Bílky ušleháme do pevné pěny.
  • 2
    V rendlíku ovoce s citronovou kůrou a cukrem rozvaříme na pyré. Ohřátý agar (nevaříme) vmícháme do ovocného pyré, přimícháme citronovou šťávu a ušlehané bílky. Hotovou směs vlijeme do příhodné nádoby a necháme řádně ztuhnout. Poté ovoce v agaru vyklopíme na mísu a krájíme na kostky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.