Alsaský flambovaný koláč
50 min.
Ingredience
- 2kusyRajčata
- 90gramůSýr cancoillotte
- 35gramůMaizena - kukuřičný škrob
- 2kusyVejce slepičí
- 200gramůTvaroh měkký bez tuku
- 250gramůCibulka jarní
- 200gramůŠunka drůbeží
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
155 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
5 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V misce smícháme maizenu se žloutky a tvarohem. Z bílků ušleháme pevný sníh, který zlehka vmícháme ke směsi.
- 2Těsto vlijeme do koláčové formy s nepřilnavým povrchem. Navrch nasypeme na plátky nakrájenou jarní cibulku, osolíme, opepříme. Přidáme šunku nakrájenou nadrobno, rajčata nakrájená na plátky a krémový sýr cancoillotte.
- 3Koláč pečeme v troubě vyhřáté na 210°C 25-30 minut.
- 4Podáváme horký i studený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.