Alsaský flambovaný koláč

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
155 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
5 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme maizenu se žloutky a tvarohem. Z bílků ušleháme pevný sníh, který zlehka vmícháme ke směsi.
  • 2
    Těsto vlijeme do koláčové formy s nepřilnavým povrchem. Navrch nasypeme na plátky nakrájenou jarní cibulku, osolíme, opepříme. Přidáme šunku nakrájenou nadrobno, rajčata nakrájená na plátky a krémový sýr cancoillotte.
  • 3
    Koláč pečeme v troubě vyhřáté na 210°C 25-30 minut.
  • 4
    Podáváme horký i studený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.