Ananas s čokoládovou vinnou pěnou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
15 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
1 g
Cukr
41 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve utřeme nebo ušleháme žloutky s cukrem do husté pěny. Vmícháme najemno nastrouhanou čokoládu a přilijeme dezertní víno.
  • 2
    Mísu dáme do horké vodní lázně a krém šleháme do zhoustnutí.
  • 3
    Ananas nakrájíme na plátky nebo kousky, upravíme na dezertní talířky a přelijeme vinnou pěnou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 10. 1. 2016
Ananas s čokoládovou vinnou pěnou
Ananas s vinnou pěnou byl moc dobrý. Rychlé a snadné. Kombinace vína a čokolády byla příjemná. Prolínala se tam trpká, sladká, kyselá a ovocná chuť. Vyzkoušejte 😉