Ananas s dušeným telecím pupkem

180 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
682 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
32 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
11 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso svinuté orestujeme na rozpáleném oleji, zalijeme vroucím vývarem a na mírném ohni necháme dusit cca 3hodiny.
  • 2
    Oloupaný ananas nakrájíme na kostičky a marinujeme cca půl hodiny se semínky z tobolek kardamomu a badyánem.
  • 3
    V pánvi zkaramelizujeme cukr s kapkou vody, přidáme ananas i se šťávou, koření vyjmeme a vaříme dokud se ananas nevysuší.
  • 4
    Hotové telecí maso nakrájíme na plátky a podáváme teplé s karamelizovaným ananasem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.