Ananas s mátou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
213 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
3 g
Cukr
39 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ananas oloupeme, dužinu rozkrojíme na čtvrtiny a střed vykrojíme, nakrájíme na tenké plátky a rozložíme na servírovací mísu.
  • 2
    Granátové jablko rozkrojíme a semínka vydlabeme. Posypeme jimi ananas a vše zakapeme limetkovou šťávou.
  • 3
    Nasekanou mátu v misce promícháme s nastrouhanou limetkovou kůrou a cukrem. Směsí posypeme ananas a mísu uložíme nejméně na 1 hodinu do chladničky.
  • 4
    Před podáváním necháme salát chvíli v pokojové teplotě. Můžeme doplnit ušlehanou smetanou nebo řeckým jogurtem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.