Ananas s rumovým krémem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
31 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
2 mg
Cukr
46 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvý ananas nakrájíme na čtvrtky, vykrojíme tvrdý střed, ananas vykrojíme ostrým nožem ze slupky a nakrájíme na plátky. Smetanu ušleháme s cukrem a ztužovačem, přimícháme rum a šlehačku necháme v chladničce vychladit. Na másle necháme zkaramelizovat cukr, přidáme ananas a zhruba 8 minut smažíme, během smažení obrátíme. Horké plátky ananasu podáváme se šlehačkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.