Ananasový salát s mascarpone
15 min.
Ingredience
- 1kusPomeranče
- 250gramůMascarpone
- 100mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 50gramůCukr moučkový
- 1kusAnanas
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
36 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
1 g
Cukr
38 g
Postup přípravy
- 1Ananas okrájíme až na dužninu, rozčtvrtíme, střed vykrojíme, čtvrtky nakrájíme na kousky.
- 2Pomeranč pečlivě omyjeme a utřeme zcela do sucha. Speciálním nožem nebo škrabkou z kůry okrájíme tenké jemné nudličky. Pomeranč pak rozpůlíme a vylisujeme z něj šťávu, kterou s nudličkami kůry zamícháme do sýra mascarpone. Poté ještě přidáme ušlehanou smetanu s cukrem a vše smícháme v míse s nakrájeným ananasem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.