Ananasový salát s mascarpone

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
36 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
1 g
Cukr
38 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ananas okrájíme až na dužninu, rozčtvrtíme, střed vykrojíme, čtvrtky nakrájíme na kousky.
  • 2
    Pomeranč pečlivě omyjeme a utřeme zcela do sucha. Speciálním nožem nebo škrabkou z kůry okrájíme tenké jemné nudličky. Pomeranč pak rozpůlíme a vylisujeme z něj šťávu, kterou s nudličkami kůry zamícháme do sýra mascarpone. Poté ještě přidáme ušlehanou smetanu s cukrem a vše smícháme v míse s nakrájeným ananasem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.