Ančovičkové palmiers

25 min.
Francie

Ingredience

    • 250gramůListové těsto
    • 50gramůAnčovičky konzervované
    • 4lžíceSýr Parmezán
    • 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
16

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
90 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
231 mg
Cukr
52 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto vyválíme na obdélník 24x26 cm. Potřeme vejcem poklademe ančovičkami (bez páteře) ve vodorovných řadách. Mezi tyto řady nasypeme strouhaný parmazán.
  • 2
    Poté zarolujeme tak, že jednu stranu zarolujeme do poloviny délky a totéž uděláme s druhou stranou. Vznikne nám tak zajímavý tvar. Toto nakrájíme na plátky a pečeme 15 minut na 200 °C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.