Ančovičkové palmiers
25 min.
Ingredience
- 250gramůListové těsto
- 50gramůAnčovičky konzervované
- 4lžíceSýr Parmezán
- 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
16Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
90 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
231 mg
Cukr
52 mg
Postup přípravy
- 1Těsto vyválíme na obdélník 24x26 cm. Potřeme vejcem poklademe ančovičkami (bez páteře) ve vodorovných řadách. Mezi tyto řady nasypeme strouhaný parmazán.
- 2Poté zarolujeme tak, že jednu stranu zarolujeme do poloviny délky a totéž uděláme s druhou stranou. Vznikne nám tak zajímavý tvar. Toto nakrájíme na plátky a pečeme 15 minut na 200 °C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.